Kom til gratis medlemskonference om digitalisering i undervisningen

Medlemstilbud
07. oktober 2024

DLF og GL inviterer d. 4. december til gratis medlemskonference om, hvordan vi sikrer høj kvalitet i undervisningen, når den digitale udvikling stormer frem.

Digitaliseringen påvirker i høj grad lærernes daglige arbejde. Fra kunstig intelligens, der udfordrer vores syn på lærer- og elevrollen, til nye digitale værktøjer, der ændrer måden, vi underviser og engagerer eleverne på. Digitaliseringen udfordrer pædagogik og didaktik og kræver vores opmærksomhed og aktive deltagelse.

 

Derfor inviterer Danmarks Lærerforening og Gymnasieskolernes Lærerforening til en fælles medlemskonference, der dykker ned i spørgsmålet: Hvordan sikrer vi høj kvalitet i undervisningen, når den digitale udvikling stormer frem?

 

Formålet med konferencen er at få ny viden og inspiration til undervisningen og sammen udveksle erfaringer fra dagligdagen.

 

Konferencen finder sted onsdag d. 4. december 2024 kl. 9.30-16.30 på Sinatur Storebælt i Nyborg. Deltagelse er gratis for medlemmer af DLF og GL, men pladserne er begrænsede.

 

Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig her.